About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

24 septembrie 2011

capitolu' 3

 Jasmine era mai optimista. Incepea sa iubeasca viata. Dar cum mereu, atunci cand incepi sa fi fericit apar nelinistile, asa era si in cazul ei. Dar, pe de-o parte viata ei devenea mai buna.
 Atunci cand s-a intalint cu fostul ei prieten nu a mai durut-o atat de tare ca nu-l mai are aproape, dar sigur ar fi durut-o sa-l vada cu alta. Insa era spre bine...
 Apoi nelinistile constau in acele personaje negative ale fiecarei povesti sau telenovela sau chiar vieti. Totul parea pe dos in viata lui Jasmine, insa in viata o tinea doar speranta ca va fi sanatoasa candva.
 Aceasta speranta chiar o imbarbata pe Jass. Cu orice pret dorea sa ajunga medic, sa ajunga om de stiinta, sa descopere noi operati si tratamente pentru diverse boli. O incanta aceasta idee, dar nu stia daca va putea trai pana atunci. Nu stia daca se mai merita sa invete atata, avand in vedere ca nu-si cunostea sfarsitul sau mai bine zis, destinul. Si nici macar criogenia nu putea face nimic...
 Dar, intr-o seara, dupa ce si-a spus rugaciunea si s-a rugat putin, a adormit instantaneu. Si brusc o luminita alba , insotita de o voce blanda i-a aparut in vis. Ii spunea:"Fi puternica, lupta, vei ajunge unede iti doresti si mai ales...sanatoasa!"
 A doua zi, de dimineata, Jasmine s-a trezit foarte optimista si plina de viata. Stia ca nu a trecut printr-atatea pentru a fi in final o povara . Stia ca, dupa atatea suferinte merita sa fie fericita si sa zambeasca.
---va urma--

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu